Jááááááááááááááá

Jááááááááááááááá

Užívej si, měj co nejvíc zážitků!, nepromarni ani minutu!,
užívej si!, zážitky nadevše, užívej si!, na všechny vys.... .
Já, já, já, jenom jááá ....

Za den aspoň deset zážitků, miluj sebe, svoje tělo,
ještě jeden zááážitek, ajrobik by to chtělo.
A ještě jeden zážitek, a dalšíííí, užívej si, jseš člověk, ne dobytek.
Já, já, já, jenom jááá ....

Jseš pán tvorstva!, dobytek ať maká, ještě další zážitek,
skok padákem tě láká, a další, a další....
Já, já, já, jenom jááá ....

A pro dalšího tu máme vzducholoď, vem si sebou milenku a nebo svojí choť,
vždyť milenka je taky zááážitek, však pozor, jsou hodně drahý,
obzvlášť když jsou rychle nahý.
Já, já, já, jenom jááááááááááááááááá
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 25.06.2015
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Pamína, Amonasr, Frr, Amelie M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí