BLUES PRO PROMĚNĚNÉ PRVOTINY

BLUES PRO PROMĚNĚNÉ PRVOTINY

Anotace: ...

prvotiny žily
člověk s nimi
měli jsme to štěstí
pro srdce čtenáře
začínající mluvit
a dnes je to jiný
brku samotáře
slzy na tváře…

prvotiny
bývaly jste sněženky
ač pobledlé
dané modravé naději
nevinné
i platonické milenky
olivy nezralé
a přesto krásněji…

prvotiny chodily
i se mnou do školy
ty prázdninové lásky
písař osud zavál?
a dnes mi zůstal
lísteček se slovy…
Autor J's .., 13.07.2015
Přečteno 233x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Jort, jitoush, Avola, hanele m., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí