Příliš rychlý život

Příliš rychlý život

Anotace: ...

Bylo to včera nebo před léty
dvaceti a více snad
panenky, vláčky, z písku hrad
ach, jak ten život letí
k zalknutí noci při objetí
všech těch ranních procitnutí
když po milování den se klaní
ach, jak ten život letí

Bylo to včera nebo před léty
ta nová slova "mladá paní"
a zase staré známé hraní
panenky, vláčky, z písku hrad
ach, jak ten život letí
hračky v koutě stárnou
ptáčky už modré dálky táhnou
neklid jim v noci nedá spát
ach, jak ten život letí

Bylo to včera nebo před léty
kdy "ano" se sneslo na květy
obrovská radost vlastních dětí
ach, jak ten život letí
tak ještě jednou smět si hrát
panenky, vláčky, z písku hrad
pomalu jen to nepřehnat
ach, jak ten život letí

a jak se občas tváří
úsměvy, sváry z toho vrásky
ve tváři kvetou jako důkaz stáří

...a rým mi nabíd´...jako důkaz lásky

ach, jak ten život letí
Autor whitie, 22.07.2015
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozina, Jort, Dušekteráztroskotává, Nikita44, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí