Vše co chceš

Vše co chceš

Anotace: ---

Uchvátaný život

uchvátaný svět

shon všedního týdne

se shrne do pár vět.

 

Každá volná chvíle

jíž trávíme po svém

je vzácná jako voda

na ostrově pustém.

 

Tam pod palmami s kokosem

v horkém písku ležet

jít si jen tak za nosem

nebo klidně běžet.

 

Touhy smáčet ve slané vodě

zanechat kus sebe v ní

spát na vlnkách pod hvězdami

a počkat až se rozední.

 

Jenom malá trocha snění

může být i celkem fain

tak může být i to co není

přej si co chceš, budeš tam!

 

 

 

Autor Rozina, 23.07.2015
Přečteno 572x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Dávid, Barčík, Amonasr, Pamína, ztracený 22
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ooo
bez meškání
111

02.06.2018 21:35:40 | jatoberu

Nádherná :)

16.01.2017 10:47:35 | Barčík

Neskutečně krásně živá. Nadherné obrazy. ST

23.07.2015 17:13:54 | ztracený 22

Pozitivní komentář vždy potěší a já děkuji :-)

23.07.2015 17:17:46 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí