Staronový přístav

Staronový přístav

Anotace: Vracím se.........

Proteklo mnoho vody v řece Literu,
má loďka plula od břehu ke břehu.

Hledala jsem přístaviště,
stabilní a milý bod.

Dnes vrátila se do kotviště,
zdejších modrých vod.

Snad povede se návrat
a s přáteli se tu budu setkávat.

Tak zdravím staré známé
a ty nové ráda budu poznávat.
Autor Tamara, 11.08.2015
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Julien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám,že se tvůj návrat podaři,přeji štěstí a hodně sil

21.04.2016 17:54:21 | takova

Také zdravím...

12.08.2015 00:28:54 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí