........

........

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=zBHtMh167-o

V básních utápím svou duši zmatenou
co neví
co bude zítra
natož za pár dní
lidi jsou z toho zmatení
mám ze sebe dělat
lepšího člověka
co každý ráno převléká
svoji masku
večer ji shazuje
sám sebe lituje
že nežije život
jakej by chtěl
někdo to má za úděl

můj úděl je
chodit bez masky
na nic si nechci hrát
pak se večer litovat
že to a tamto

podívala jsem se
životu do tváře
mý přiority
slušně zpřeházel
Autor oriskovanutela, 16.08.2015
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, adaj, Frr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí