Východní spirála

Východní spirála

Anotace: ...

na kříži
je horko
zalit v asfaltu
už neprosím
lakuju si víru
do purpurova
a kanoucí vosk
zurčí na šíji
jako když řehtají
grošáci
a přeludy
halí ti řasy
do pavučin

kousek tvé aury
orosil víčka
v pasti z iluzí
záclony vlají
vystřelím ti růži
a posel z jisker
jen plyne
hicuje mu srdce
pohlcují ho
bažiny
Autor Pablo Kral, 17.08.2015
Přečteno 466x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Nikita44, terezkys, Frr, Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí