Podivná...

Podivná...

Anotace: (20.8.2015) ...podivná? Zamilovaná...

Umět tak zachytit
mou neskutečnou touhu po Tobě,
zvěčnila bych ji navěky permanentním inkoustem...

Smět Tě teď obejmout,
pevně Tě sevřít v náručí,
mým tělem by projel ten blažený pocit bezpečí...

Moci teď udělat cokoli na světě,
neváhala bych ani vteřinu
a snažila bych se Tě udělat šťastným...

:-*
Autor B.a.r.b.a.r, 20.08.2015
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí