Z minula

Z minula

Anotace: ...

v bandasce s tekoucí říčkou
vybledly
kocábky bez rodokmenu
tvé íglů zakleté v sítnici
polárního medvěda
mrzne jen ve tvých
soumračných přáních
pionýra touhy...

učíš se prostírat stůl
pro eminenci se svatozáří
a hercové eso jako záložka
v lodním deníku
pro konvoj rozkvetlých cév
ve vejci dinosaura
uprázdnilo trůn...

pravěk v kamenech
otevírá se vděčně
a cestičky k perlám
halí javorové přítmí
žít a nechat žít
spojenectvím pradávných
světlotepců...
Autor Pablo Kral, 21.08.2015
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Frr, hanele m., Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."cestičky k perlám"...ST :-D

21.08.2015 22:44:46 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí