Pro tebe o tobě

Pro tebe o tobě

Anotace: Básen pro tebe a o tobě Lásko neplač.. vždyt jedeš zase k ní... To ona tě bude laskat,...

Básen pro tebe a o tobě
Lásko neplač..
vždyt jedeš zase k ní...
To ona tě bude laskat,
líbat ,na 7 dalších dní.

Lásko ty starý věrný strome..
Cos prožil víš jen ty..
A jizvy v tobě semknuté
dávají větvím kořeny..

Lásko , snad poznáš mě..
Jak kamarád co povídá.
Když při podzimu ticho je..
Na stráně se podívá..

Lásko neplač,
vždyt jsi zase s ní.
To ona líbá , miluje..
na dalších sedm dní.
Autor Liduška, 26.08.2015
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: adaj, Amonasr, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí