Černá, šedá, šedá, šedá, bílá

Černá, šedá, šedá, šedá, bílá

Anotace: když se barvy ztratí

*

po levé mám své čerty

po pravé anděly

někde mezi nimi jsem svůj

 

nalevo i napravo jak na trní

toužím doprostřed

a když tu jsem, je smutno

 

až umřu budou z jedné chřestit řetězy

odnaproti andělské zvonky

a jen uprostřed bude ticho

 

shoří peklo a nebe vyprší - ať!

stejně tu nebude nikdo

kdo by jim dal smysl...

 

Autor aravara, 31.08.2015
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Aida, Amonasr, Frr, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí