Přání

Přání

Anotace: No zase se projevila moje temná duše =o))

Nesmrtelnost je věc krásná,
bohužel však velmi vzácná.
Na koho se štěstí usměje,
ten si ji do sytosti užije.
Vidím tu jedno východisko jasné,
pro mne velmi lákavé a krásné.
Nesmrtelným upírem se stát,
obávané smrti se jen smát.
Svého rozhodnuté nikdy nebudu litovat,
mého spasitele budu navždy milovat.
Kdo z nich se mnou svoji krev smíchá?
Kdo pro toto poslání jenom dýchá?
Nastavuji krček tobě,
udělej rozkoš mě i sobě.
Zakousni se, do sytosti saj,
nové poznání, nový kraj.
Teď zas budu já pít,
budeme spolu žít.
Dost! To už stačí,
naše těla krvácí.

Už mezi nesmrtelné také patřím,
svět v novém světle spatřím.
Skočím do toho s velkou chutí,
tohle je pro mne správné žití.
Poznávám ten jejich svět temný,
někdy umí být i převelice jemný.
Chceš-li ho také poznat,
stačí se mi jen ozvat….
Autor Wyrda, 05.02.2007
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká myšlenka ... ale ach měkteré ty rýmy znějí jako řetěz motorové pily :), někdy radši vynechat jeden rým a směřovat báseň k myšlence volně

08.04.2008 11:50:00 | HKvH

Náš Vampír...opět jen říkám máš to pěkné.. sice tenhle styl není pro mě zrovna ten praví...snad ta krev a noc...ale na mě nedej,sem stare blázen a piš dál :-)
Wydro do toho!:-)

05.02.2007 18:06:00 | Flow Calipso

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí