Kudlanka snídá

Kudlanka snídá

Anotace: varování pro kobylky (nevztahuje se na ságu, ta si poradí)

Stojí jako hrobní svíce,
už nebudeš žíti více,
jako svíce na hrobě.
Nedopřeje žít tobě.

 

Až tě chytne do drápků,
nechá z tebe skořápku,
jen exoskelet z chitinu,
než zas zmizí ve stínu.

 

Stačí se jen modlit chvilku
a Pán jí tvůj život vydá
a Pán jí hned dá kobylku,
kousne tě do zátylku…


Kudlanka snídá.

Autor Bílý králík, 07.09.2015
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: A42, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí