Až ráno slunko vstane... zas.

Až ráno slunko vstane... zas.

Anotace: Jste zvědaví, o čem to je? Snad nadpis napoví.

Nikdy holka nevíš,
co se zítra stane.
Občas někdy brečíš,
ráno srdce plane.

Jeden den jsi smutná,
zítra veselá a jiná.
Víš, jak život chutná,
ošklivá je zima.

Srandičky máš ráda,
někdy je to špatné.
Není nad kamaráda,
vše je pro něj snadné.

Také existujou lidi,
co podají ti ruku,
co do tvé duše vidí,
co tě tíží v krku.

A nikdy holka nevíš,
co se zítra stane.
Možná mi o tom povíš,
až ráno slunko vstane –

zas.
Autor jehlaspichlas, 12.09.2015
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí