Plním se hudbou

Plním se hudbou

Anotace: .................


pokaždé
když bloudím světem  
a začíná se
žíti hůře
rozechvělý
s rychlým tepem
úlevu hledám
v klaviatuře

 

mhouřím oči
klesá tlak
a pod kůží
mi blaho vrní
tóny
jako tažný pták
nesou mne blíže
uklidnění

 

pohyby ustanou
i myšlenky stojí
plním se hudbou
až po okraj
harmonie
přijímá mě pod obojí
na dosah
zdá se býti ráj

 

pár minut stačí
cítím se svěží
tou melodií
duše se opíjí
život si jede
tak nějak bez otěží
škoda jen
že okamžik ten
tak rychle pomíjí

Autor James Libustka, 23.09.2015
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, enigman, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se rád plním...

25.09.2015 12:08:54 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí