Stín

Stín

Anotace: A vidíte vše v jasném světle...

Najednou jsi tam stál
Neměl jsi, nechtěla jsem
Vše prozradila slza skrytá někde hluboko v duši
Nebo tlukot mého srdce
Ten smutný valčík, jeden k tanci nestačí
Ztracená cesta nebo možná jen bludný kořen
Plácám, moje blbost
Mávám svému odrazu v zrcadle
Odešel za tebou, tak ochotně se přivázal k vodítku
A přidal se k zástupům stínů
Stínů, které pozbyly tvář
Jen místo očí zbyly vlhké krátery krve, soli a jí…
Autor kiksik, 17.10.2015
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Frr, Aida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí