Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: Hledání sebe sama ...??

Učím se krasopisu,
za nocí bdím.
Na řádcích knihy
podnikám turistickou akci.

Spisuji verše,
ve dne sním
a - ...
ostatním jsem pro legraci.

Kdo si teď myslí,
že jsem svá,
ten smůlu má,
mýlí se krutě.

Jsem totiž inkoust bez pera,
tma ve dne,
labuť bez perutě.
Autor jani, 19.10.2015
Přečteno 199x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Jort, Amonasr, Olex, UMRLEC
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí