Andílci nejsou

Andílci nejsou

Anotace: ..

Život je krutý
jak torza lidských těl
rozsračkovaných na silnici
to se pak ptáme
kde vzali se
bytosti typu andílci

Žádní andílci
a žádné polštářky
nepříjdou pro tebe
až tělo tvé bude na sračky

A Karkulčina babička?
Ta vrátila se z vlkových útrob
v podobě obyčejného vysraného lejna

Den za dnem
já přemýšlím
na jak krutém místě to jsem

Ženy a děti koseny kulomety
lidé co opouští tento svět
podvedeni a bez vendety

Co bude až
této roztomilé veverky
kamion se zhostí?
Jen změť vnitřností
a polámaných kostí

A z podzimních alejí
pomalu padá listí
na obnažené tělo
právě znásilněné Lenky
na rtu ještě leskne se
čerstvý nános rtěnky

Ach! svět je tak kruté místo

Když ptáček svou
jarní píseň zpívá
aby dokázal
že příroda je živá
tu náhle přišla srážka s letadlem
a jak ptáček skončil
o tom raději povídat si nebudem

Ach! svět je tak kruté místo
jen smrt a násilí
jen smrt a nasilí...
Autor lukassnajdr, 21.10.2015
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí