Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

Jsi mým světem

světlem v temné noci

kostkou cukru v hořkém šálku světa

jedinou radostí v období smutných chvil!

Jsi jediná, která má nárok na mé city

mou lásku

ochotu

a nejupřímnější zamilované pohledy

Ty jediná jsi tou, za kterou půjdu na konec světa

pro kterou udělám vše na světě

a za kterou budu bojovat do posledního dechu

Nikdy Ti neublížím

neboť už jen pouhopouhá představa toho

že o Tebe přijdu mne straší víc

než-li jakákoliv noční můra


Miluji Tě

Autor Jack Santiago, 22.10.2015
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: GiovaniDaVinci, Jort, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný...ta se ale má...

22.10.2015 10:46:28 | Kett

Naopak :-) to já se mám ... :-)

23.10.2015 11:08:37 | Jack Santiago

Pravda, Ty se máš :-)

23.10.2015 11:10:47 | Kett

pravda pravdoucí! :-)

23.10.2015 11:57:27 | Jack Santiago

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí