Návrat

Návrat

Anotace: Nic netrvá věčně.

Konečně ses probudila
z hluboké apatie.
Příroda tě obklopila
a srdce zase bije.

Zapomínáš na trápení,
co tě hlodá uvnitř.
Už žádná překvapení,
tak se raděj vykřič!

Obloha je blankytná,
narůstaj ti křídla.
Láska je ti nezbytná,
je teplá jako vřídla.

Život je zas barevný
temnota už zmizela.
Někdy je to nádherný,
chuť už není kyselá.
Autor jehlaspichlas, 25.10.2015
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí