Druhej dech

Druhej dech

Anotace: Název snad vystihuje vše.

Už je to pryč, je třeba jít,
Už je to dobrý pro pocit.
Vzduch je čistý, je čas žít
a do ulic znovu vyrazit.

Sluníčko svítí, je ti fajn,
nadechneš se, jsi už fit.
Doma si dáš teplej čaj,
můžeš sama sebou být.

Myšlenky pryč, plná citu,
zlo odešlo do prázdna.
Chladno je pryč z bytu,
a ty zas žena překrásná.

Otevíráš znovu brány,
otevíráš svoje srdce.
Vyženeš černé vrány,
co zlo drží ve své ruce.
Autor jehlaspichlas, 26.10.2015
Přečteno 278x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné :)

26.10.2015 13:17:23 | PonnyPrincess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí