Drobnůstky (z komentářů) II.

Drobnůstky (z komentářů) II.

Anotace: z komentů – děkuji za inspiraci James Libůstka, libour, detektor, blue

Ať se tvá slova 
zahalí do měkkého hávu,
jako když jemně mrholí
a drobné kapky,
co čistí vzduch
padají i na mou hlavu 
*
Někdy zavřu oči
a to „možná“
si na plné pecky představím.
Někdy jen odevzdaně 
k nebi šeptnu „Děkuji“
*
A co když ona čekala
zase na jiném podobně
osamělém místě a
taky si říkala - "Nepřišel"
"Nejspíš už ani nepřijde."
"Má mi být kvůli tomu
do konce mého života zle?" 
*
Lidi lze najít pokud vím i v pustinách
a jít svou cestou je podle mne lepší
než kopírovat jiné.
Tož přeji ať v tom děsu
najdeš naději
a sílu sebe sama.
V září jiných je někdy těžké
objevit vlastní světlo.
*
Hledej slunce v sobě.
v téhle krušné době.
aspoň malý plamínek.
Každý má 
v sobě pramínek
-
pij po doušcích 
a pomalu


Autor Romana Šamanka Ladyloba, 04.11.2015
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Íá, Nikita44, jitoush, Jort, Frr, Amonasr, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí