Vypůjčené

Vypůjčené

Anotace: názvy básní

...

Mlhavá rána ...
Všechno umírá
roztál život
osamělý sen
v zahradě mlčení
ten den
jen hvězdy svítit smí
když noc poodhrne záclonu...

Tanec nad střechami domů
jen smutek asi uletěl
s každou slzou
duše se dotýkej

Pak už jen domů jít ulicí
počkej tam na mne, prosím

Život jde dál
zůstalo málo
jaké je to doufat?
Otázky bez odpovědí...

...

Autor Kapka, 07.11.2015
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Amonasr, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové...

11.11.2015 14:04:03 | enigman

doufat znamená žít...

07.11.2015 21:44:50 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí