Snad pro polibek

Snad pro polibek

Anotace: ***

 

 

*

 

zima má dny už ve své moci

dech se táhle chvěje

a třpytky letních nocí do očí vítr žene

není už víla zakletá snem

do řeky

na hvězdy kouká

svoji duši tak tajně hlídá

je za ní malý koutek

snad pro polibek

a snad tam prý

 i skály pukají

 

přichází s tmou a říká

 pojď

se mnou se dívej

do oblak jako dým vystoupáme

a to co potom se stane

jen vítr a vločky budoucí

možná uslyší

 

*

 

 

Autor isisleo, 09.11.2015
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, kejtyyy, enigman, Jort, Nikita44, Amonasr, zdenka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opuka nepuká...

11.11.2015 12:13:04 | enigman

:-)))..kdovíííí..

11.11.2015 20:20:43 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí