Ticho nad Paříží

Ticho nad Paříží

Anotace: ...

,,,

Na černých perutích snáší se múza
z povzdálí jenom pláč a křik
těžké chvíle jdou, jak mrazivá hrůza
v davu i v mracích otazník

Pro divnou víru, jsou magoři?
S výhružkou světu blíž se plíží
životy pro boha vyhoří
Zsinalé ticho nad Paříží...


,,,

Autor Kapka, 15.11.2015
Přečteno 508x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, enigman, jani, Nikita44, Amonasr, Frr, Julien, Íá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí