Falešný přítel

Falešný přítel

Anotace: ... mám tě stále ráda, i když naše přátelství skončilo- nebo nikdy nezačalo?...

Na každou z otázek

měl v rukávu schovanou

                                 odpověď.

Hleděl mi do očí

a za zády mi splétal pavučinu

                                  lží.

Byl záchranným stéblem,

přítelem slyšícím mou

                                 zpověď.

V bezesných nocích

a deštěm smáčených dnech

tišil strach pulzující mi pod

                                  kůží.

Pohled něžně hladící,

konejšivý hlas, co zněl tak

                                   nevinně.

,,Jsme spřízněné duše“,

jsi tu pro mě, jsem tu pro tebe

Ne…

Ty jsi tam a já uvízla v

                                    pavučině …

Autor FroniXY, 18.11.2015
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, enigman, chatter, GiovaniDaVinci, Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST

18.11.2015 22:05:34 | chatter

zajímavé...nedošlo náhodou jenom k nějakému nedorozumění?

18.11.2015 21:52:37 | GiovaniDaVinci

Ono to bylo složitější...

19.11.2015 16:57:08 | FroniXY

Tohle nebylo přátelství, protože skutečné přátelství nepřináší žádné rozpory.

18.11.2015 21:41:09 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí