totální endoprotéza

totální endoprotéza

Anotace: ...

Je podzim a já
bezvládný stařec pohřben
pod listím, pod zemí. Tleji
v rakvi z vašeho jedovatého úsměvu.

 

Slunce se dívá, jak červi padají z mrtvol

proudem, 

jak unáší léta našeho mládí.
Ztracená důstojnost se mi vysmála,
teď bodá mne ostrý trn
do masa se zarývá a hloubí ránu
koupu se v krvi.
Ve vaší krvi, má lásko.

 

Celý život jsem umíral touhou potkat vás,
políbit ty rty, které svrasknou se,
však zůstal prach a hlína v mých ústech.
Usnul jsem navěky.

 

S každým ránem se probouzím do sna,
jak listí šustí ve vašich rusých vlasech

a já se jich nemohu dotknout.

Autor bezprizorně, 03.12.2015
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Nergal, Jort, enigman, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... :)

09.12.2015 21:49:07 | Nergal

vykloubená...

04.12.2015 11:34:19 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí