Správce marky

Správce marky

Anotace: Povzdechnutí nad "imaginárními kamarády".

Má duše, smutná vdova,
pamatuje na svá slova:
"Vy tváře mnohaleté,
je čas odejít, odejděte!
Odpouštím vám a ty, světe,
přijmi siroty -
pláč nemluvněte."

Uplynula téměř dekáda
a já se ptám, kde jste?
Proč nezníte jako cikáda,
jak poprvé tak posté -
a kde je pohled váš,
to vraní oko čtyřlisté?
Kam pohlédne tam vykvete
má pronikavý pach,
ten posléze v mém chřípí
jak květ uvadá... ach...

Mé tělo, smutný vdovec,
nedopsalo nikdy konec:
"Moje tváře mnohaleté,
už mám titul markraběte!
Odpustil jsem a ty světe,
vrať siroty -
alespoň se ohlédněte."

Autor Dacryon Beata, 05.12.2015
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenechávej smutnou duši, radost a smích víc jí sluší. :O)

05.12.2015 11:33:39 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí