Našim ránům

Našim ránům

Anotace: Moc Šťastných, riedlbauchovin a hlavně zkušeností

Říkala jsem ti, kocourku,
ať nevplouváš do temnoty
A tys vešel, přes mé hroty
Jazýčkem mi lízal rány

Naše rána jsou nám přána
Moje hřmoty od samoty
Dechem tvým jsou stlány
Naše rána- nejsou rány
Naše rána- beze hrany

Říkala jsem ti, kocourku,
ať nezkoušíš hladit záda
Mně, jež nezvládám mít ráda
Tys to zkusil, bez nehody

Od té doby spím i zády
K tobě, nebojím se, hlady
Nešílím už po doteku
Mám teď tebe, vlhkem teku

Moje ráno- tvoje ráno
Naše rána- darem dána
Jedno ráno- pryč je rána
Rána mnou jsou mil... To možná ještě nechci říkat.

Moje láska není hraná
Líbá

Ohlazená hrana
Autor Krysařka, 06.12.2015
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Pamína, Jort, Amonasr, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to špatný, tak zlehka usínat, jen se nesmí ženská bát, znám ale rána, jsou jako kabát i ohlazená hrana...

07.12.2015 00:46:51 | básněnka

Taky taková znám :). Díky za komentář :)

07.12.2015 07:10:41 | Krysařka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí