dokud neroztaji...

dokud neroztaji...

Anotace: ...

Sněžím,
jako když se otvírá nebe a mraky sypou zasmušilé pohledy,
jako když je tma a třpytíš se na kandelábrech. 
Dlouho nesvítilo slunce a mně

chybí. Když sněžím,

nemám co ztratit, jsem rozpuštěná vločka v tvojí dlani. Křehnou nám prsty. 
Žiju jako jedinečná
malinkatá
bezvýznamná

 

kapka vody v pevném skupenství

 

Mám tě ve vlasech, 
každý jeden černý pramínek kontrastuje s tvojí alabastrovou něhou
a vůně perníčků trápí čichové buňky. 
"Čas jít domů"
Čas únavy a skleslosti nás zebe. 
Kam se ztratilo nevinné děství?
Do tebe,
spíš a kreslíš mi pozdravy do očí. 
A tak je zavírám,

než vyjde slunce. 

Autor bezprizorně, 13.12.2015
Přečteno 342x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Pamína, Frr, jitoush, Jort, Luky-33, Isquieasuus, hanele m.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas očí...

15.12.2015 12:34:10 | enigman

...když roztávám...tak se uvolňuji.....Ji.

14.12.2015 21:48:17 | jitoush

Tuhle jsem moc ráda četla, je opravdu krásná. :O) ST

14.12.2015 06:05:39 | Tichá meluzína

Děkuju :)

14.12.2015 15:09:32 | bezprizorně

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí