Viny a neviny

Viny a neviny

Anotace: Kdo roztrhal sukýnky malých tanečnic?A kdo první neudělal nic.

Kdo roztrhal sukýnky malých tanečnic?
A kdo první neudělal nic.

V mlčení drtíme odpovědi
Viny a neviny malujem v šedi.

Odkrojím padlého anděla ze slupky od banánu.
Úlevu přinese snad láhev až k ránu.

Utřu hněv a pláč usuším na roštu.
To se ni neděje,
to jen Bůh si nechal přesměrovat poštu.

Autor Adéla K., 15.12.2015
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Loveless, enigman, čiči, Frr, Daháka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenechal.. jen neodepisuje..odpusť mu to..má z nás všech hlavu v pejru..
tak na něj taky mysleme, že to má hodně těžký..Tvá báseň se mi moc líbí!
ST :-D

15.12.2015 20:50:55 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí