Ještě stále dýchám

Ještě stále dýchám

Anotace: Pravda je nahá, Ďábel hraje karty, A pivo pění

Nestydím se vysvléknout
Vždyť nahota je pravda
A kdo se bojí pravdy
Když je nahá?

Nevyřčená otázka
Na duši hoří odpověď
Tak se zeptej
Ať můžu ti říci ano

Ďábel hraje karty
Každé úterý na Růžku
Na život můj dává flek
Drží mi místo

Provazy deště smáčí zem
Kráčíme bolavým životem
Musíš jít dál příteli
Ještě si nelehej

A pak se optej, jak mi je
Vlastně skvěle, není zač
Ještě stále dýchám
A pivo pění
Autor Ziny, 19.12.2015
Přečteno 489x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, Papagena, Frr, Kett, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí