Instantní otisky prstů

Instantní otisky prstů

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=xQ4FFSBAfoM

 

Rozpíjíš všechny přebytečný stíny ve svým životě

všude kolem slyším ticho kašlat do prázdna

ulice a bezesný noci se zdají být delší

říkáš

takový si je nepamatuju…

 

sousedka říkala že poslední dobou piješ

strašně moc čaje

že vůbec nevycházíš z bytu

a když už

tak je z tebe cítit samota a cigarety

 

v okenních tabulkách se odráží jak ti doopravdy je

počkám až zmizíš

jako každoročně asi tak na jedno zpomalený mrknutí oka

pět vteřin po Silvestru

a budeš mě bolet

tím způsobem jak to umíš jenom ty

tím způsobem jako bys nikdy

doopravdy

nebyl.

 

 

Autor Elisa K., 20.12.2015
Přečteno 336x
Tipy 19
Poslední tipující: zelená víla, VEDz RVAHEs, Dorian Gray, AndreaM, Pamína, bogen, Kett, innominata, Frr, bezprizorně, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básník se v tobě nezapře. Kde jsou ty počáteční rozpaky. Ha, pominuly. Skvělé.

26.12.2015 16:19:44 | VEDz RVAHEs

Děkuji.

26.12.2015 19:54:13 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí