Prázdný svět

Prázdný svět

Anotace: ...

Když jsem přešel pátou řeku,
neslyšel jsem ani skřeku.
Když jsem prošel třetí les,
nespatřil jsem ani ves.

Když jsem přelez sedmé hory,
nepotkal jsem jiné tvory.
Přeplaval jsem jedno moře,
stále s nikým nehovoře.

Po přebrození močálů,
nespatřil jsem kočáru.
Po řekách jsem roky plul,
ani rybku nechytnul.

Půl léta jsem v houští lovil,
ani tam jsem nepochodil.
Devět sopek jsem navštívil,
stále sám jsem ale byl.

Naštvalo mě toto bytí,
není jídla, není pití.
Rozhořčil mě prázdný svět,
udělal jsem kroků pět,
již neřeknu více vět.
Autor Křemen, 21.12.2015
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí