hostie

hostie

Anotace: každý má své místo na hodinách...

Sbírka: kaše poštou

kolikrát já ptám se znova

bude muset letět tam a zpět

to hejno ptáků severských

kolikrát ještě uslyším ta prázdná slova

o tom že jednou přijde mír

kolikrát otočit se ještě musí

to světlo nad mou hlavou

proč prostě nezhasne

proč se prostě nezadusí

ať udáví se vodou z moře

a až spadne mi pod nohy

já zhasnu jej navěky

ať zakusí co je to hořet

kolikrát já ptám se ještě jednou

voda zmizí a zase objeví se

pro život lidský který odnese si

kolikrát vlny se proti břehu zvednou

kolikrát hodiny na věži kostelní

odbijí a řeknou pokračuj

a kdy se to stane to řekněte mi

kdy já sám v plné polní

sním poslední hostie

a do kouta odejdu

abych zřel jak vypadá

má amnestie










Autor ArtFox, 03.01.2016
Přečteno 636x
Tipy 3
Poslední tipující: Laven De Brig, Eriadar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať udáví se vodou z moře
A až spadne mi pod nohy
Já zhasnu jej navěky
Ať zakusí co je to hořet

Líbí se mi to. Dost obratů je tam vážně povedených :)

28.03.2016 21:43:06 | Laven De Brig

děkuji, já osobně mám nejradši ten konec.

28.03.2016 21:44:41 | ArtFox

Každému se může líbit jiná část. Ale jako celek je to moc fajn..

28.03.2016 21:46:40 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí