Proč píšu básně

Proč píšu básně

Anotace: proto

Abych ukojil své vášně,
někdy sprosté,někdy slušné.
Proto píšu básně-
někdy veselé a někdy krušné.

Abych zanechal odkaz na tomto světě-
ne však na písničky z youtube. (čti jou tube)
Někdy odkaz o lásce a někdy o odvetě-
jindy zase doufám, že snad ze mně něco bude.

Abych se přiblížil k nesmrtelnosti
a moje děti aby měly vzpomínku.
Vždyť co je pár desítek let oproti věčnosti,
na to snadno odpovím Vám-a to nesnáším matiku.

Abych vyjádřil svůj názor na svět,
který je často dosti ostrý.
Abych snad mohl někomu v paměti utkvět-
buď jako básník,nebo kretén blbý.

A hlavně mě to baví,
vkládat život do veršíků.
Občas i náladu mi spraví
tenhle svět podivných romantiků.
Autor lukassnajdr, 10.01.2016
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané :) s většinou těch věcí se lze ztotožnit

15.01.2016 23:13:13 | Lioness

Děkuji a jsem rád,že to někdo vidí stejně :)

16.01.2016 11:10:43 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí