ledová

ledová

Anotace: ...

Člověk najde cestu

 

nechce věřit

když stojí

na rozžhavených uhlících

 

doutnajících

 

že už ho to vlastně ani tolik nepálí

 

a jde dál

 

po škvarcích lesa

při každém došlápnutí

zasyčí minulost

která se právě

jakoby nenápadně měnila

v přítomnost

 

jindy je to zase mráz led a sníh

a člověk je unaven

bos

jen

už ho tolik nezebou chodidla

kouká se na svět přes vločky

 

pohlednice ticha

prorůstá křupáním

sněhu

 

člověk najde cestu

 

 

 

 

 

Autor Avola, 19.01.2016
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Nikita44, Jort, enigman, jitoush, poeta, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i v ledu...

19.01.2016 17:44:56 | enigman

...najde.....v tichu...Ji./úsměv/

19.01.2016 16:50:34 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí