Píseň vlkodlaka

Píseň vlkodlaka

Anotace: nebaví mě psát anotace

Za pět minut nový den
ne, nechce se mi spát
chci proskočit oknem, běžet ven
tak jako tolikrát.

Za čtyři minuty bude dnes
a dnes už bude včera
láká mě hluboký, temný les
a proměna mého těla

a tři minuty mávají
dávají štafetu dvěma
zdá se mi...? rekord lámají
a ve mě žádná změna

v poslední chvíli přemýšlím
proč opouštím kouzlo noci?
ať se to nikdy nedozvím!!!
Půlnoc... a zůstal pocit...
Autor Elvíra Adamsonová, 07.02.2007
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak moc podobný 'Pro tento den' . :D

27.06.2007 11:53:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí