Lov Hrdinů

Lov Hrdinů

Anotace: ...

Slunce ztratilo svou barvu zhaslo
nebude nam už dál ukazovat své zlato
Schová se před celým světem za jediný mráček
Schovalo se, proč? kdo dokáže najít v tom háček
Probudí svět z věčného snění
Přínese nám obrovské jmění
zlé věci na spravné změní

S každým dalším mráčkem je potřeba víc hrdinů
chrabrým srdcem schopných správných činů
Velikánů temnot dobra krásných slov
Lásek po kterych zbylo pár vdov
Konec všem dnům pojďme na lov
hrdinů...
Autor Sebastian_13, 07.02.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí