Křídla Anděla

Křídla Anděla

Anotace: ...

Probudit se a otevřít oči není nic neobvyklého.

 

Jenže spatřit vznášející se jiskru jemnosti a štěstí

je vskutku vzrušující zkušenost.

 

Mozek nedokázal vstřebat poznatky šíleného.

 

Hlava, tělo, křídla obrovská jako nebe

a oslňující zář zesilovala bezmocnost.

 

Jemná zvučnost hlasu

linula se v uších jako pohlazení.

 

Věřte mi, nad takový zážitek

opravdu není.

 

Je to sen či realita?

Vědomí si postupně provrtává

cestu na povrch světa.

 

Promnout oči nestačí.

Tlak bláznovství donutí slzy k pláči.

 

Kousnutí do jazyka

probudí i spící měsíc.

 

Nikde nic.

 

Snad jen hřející teplo a klid.

 

Co je víc?

Autor darek, 01.02.2016
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí