Trhlina

Trhlina

Anotace: Po dlouhe dobe neco...

Kousek srdce
Jsi mi urval
Jak hlavy sani
Ani ranu nezalepis
Poslouchas me?
Moji dusi, moje prani
Nebo zase spis?

Copak jsou nesplnitelna?

Ponorit se prosim zkus
Treba pochopis
Ze te miluju
Ale ty neslysis nic
Ani meho srdce klus
Horiciho tela svic

Ztratili jsme schopnost milovat?

Proc se mezi nami objevila
Takova zvlastni jina
Miniaturni neviditelna
Ale nehojici se
Trhlina

Nemuzeme ji spolecne zasit?

Spojit mou a tvou dusi cast
Co kdyz se z ni stane
Uprostred slzaveho potoka
Propast
Nekonecne hluboka
Na tisic bezbrehych let
Ve ktere se ti navzdy ztratim
A jiz nenajdu cesty zpet...

Nebo to tak chces?
Autor Jiná, 06.02.2016
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, enigman, knihomolka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když šije jen jeden, pořád se druhá půlka páře o stále větší kusy. Víc a víc...

13.03.2016 23:23:54 | Berry

Máš pravdu...nedopadlo to jinak...

14.03.2016 21:57:06 | Jiná

tady nejspíš chybí signál ...

18.02.2016 21:43:36 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí