Pravopis

Pravopis

Anotace: ...

Zas je tu ten z mnoha časů,
kdy tápu ve pravopisu.
Nad lavicí, nad papírem,
přemítám si íčka honem.
Pozor, dokončíme větu,
leknutí to převeliké,
odevzdání, už je to tu,
cyklistika, tvrdé měkké?

Tak jsem diktát odevzdal,
šťastná je však úča Bětka,
plno chyb jsem nadělal,
takže z toho, vyšla, pětka.

Jaké tedy poučení,
pro všechny teď z toho plyne,
učme se, nebuďme líní,
ať ta íčka správně víme.
Autor Pavel Vlček, 07.02.2016
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Anne Leyyd, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí