Šanci dalších dnů

Šanci dalších dnů

Probuď se ze svého snu
ticho dál tě vyhledá
tou věčnou bránu
naděje krve stéká
jen vzít si nedá
ty vlčí oči
smrti tajemno
kde je rozestláno
A Napsáno
než překročíš tu stěnu
Než v sobě zabiješ
Šanci dalších dnů.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.02.2016
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí