Nemám slov

Nemám slov

Anotace: ...

Je příliš pozdě na to,
psáti nějaká slova,
ono však stálo za to,
zkoušeti to znova.

Já se stále snažím
chytat nových slov,
po minutách bažím,
nemám dostatek slok.

Za chvíli je půlnoc,
já to už asi nestihnu.
Potřebuji něčí pomoc
nechť básníci mi prominou.

Ke konci se trápím,
nemám co už co říci.
ve slovech se ztrácím,
jdu raději ležet a číst si..

Autor boneslash, 08.02.2016
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: lukassnajdr, Amonasr, Janna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

........:-)ach nemám slov....překrásne...

09.02.2016 00:10:56 | tvořilka

Ujde to :D. Díky !! :)

09.02.2016 00:11:40 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí