Krysa

Krysa

Anotace: už je to tak...

Byla to nekonečná cesta
do Ostravy
jela jsem tam totiž
pro porážku
vlak pořád někde stavil
možná bylo lepší
přát si srážku
s kamionem

ale ne
neměla jsem umřít
a ani nechci

to ty bys měl pojít
a chodit kanálama
satan by měl z tebe
krev vysát
k tomu musí dojít
Bůh tě potrestá
za to jaká seš
KRYSA

Jsi krysa nejfalešnější
divím se že jsem to zvládla
nezbít tě k smrti
vždyť se ani na sebe nemůžeš
podívat do zrcadla

štítíš se sám sebe

Jsi totální ubožák
všechno tě jednou porazí
sám sebe zničíš
to je dáno z hůry
je to prostě tak
budeš mít do konce života
noční můry
hlava se ti rozskočí
a zkus přilézt zpátky
a vykládat mi pohádky
prostě táhni, běž
nevěřím ti ani tvou barvu očí
máš v nich jen hlubokou lež

a jsem zvědavá, jak dlouho bude slečně trvat
než ji objeví
doufám, že ne pět let jak mě....

Aspoň že mi zůstaly
naděje na lepší život
a že je toho dost
oprávněná nenávist
čistý svědomí
a hrdost
tím si buď jist

budeš mi chybět
milovala jsem tě
ale je to neodpustitelný

Dokázal jsi to udělat jednou
uděláš to znovu
zůstaneš navždy černou ovcí
budeš mít navždy krysí srdce

vyřiď jí že ji vlastně lituju...
Autor Jiná, 10.02.2016
Přečteno 469x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Frr, boneslash
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no těbůh...

12.02.2016 11:10:15 | enigman

Hezká krysa, líbí :-).

10.02.2016 13:14:27 | boneslash

Myslis basnicku nebo tu krysu?

10.02.2016 19:36:28 | Jiná

škoda konce, nebýt jeho, mohl bych si myslet, že píšeš o mé osobě:/ ale jinak tě zdravím po letech.

10.02.2016 12:24:38 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí