Čtení pro tebe

Čtení pro tebe

Anotace: Věnováno muži v letech

Ach lásko
to je krásné...
Mě nikdo ,nikdy nepsal básně.
Mě nikdo nepohladil slovy.

Dáváš mi
touhu soví
a chtíč od sýkorek
Hladíš dlaní co poví
že ti nikdo snad neřek...
Žes úžasný pán a muž
co strašně potřebuje už
mě .

Ach lásko
to je krásné..
Já budu ti šeptat básně..

Do stenů tvého hlasu
do očí , prstů, vlasů.
Do každého z okamžiku
Dřív než sáhneš prstem po knoflíku
mých snů.

Ach lásko
to je krásné
Já děkuji ti, za slova básně
Než přijde jaro k nám...
V sobě si tě uschovám
pak ti budu nahá číst..¨
Z knížky,
co nemá.....
Ani jeden list...
Autor Liduška, 10.02.2016
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: hanele m., enigman, jitoush, Frr, poeta, boneslash, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak na to jsou teda léta...a já byl jen v kalhotech...

12.02.2016 11:04:16 | enigman

Raději tvá slova nechápu :))

13.02.2016 18:42:29 | Liduška

:*

13.02.2016 18:25:42 | Liduška

No má se věru..muž v letech.. :-) krásná

10.02.2016 17:22:26 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí