Vojtovi

Vojtovi

Anotace: Normální básnička....možná že je nepovedená ale je podle pravdy!

V zimě zahřeješ,
v létě schladíš,
prázdnotou nezeješ,
jen mi správně radíš.

Mám tě ráda,
a ikdyž neumím to říct,
platí,že kryju ti záda,
a vždy vyjdu ti vstříc.

Někdy se do mě smutek vkrádá,
a vim,že přátelství je sázka,
ale ikdyž to tak nevypadá,
je to jen přátelství, ne LÁSKA!!!

Možná jsem si myslela víc,
ale to už je přece dýl.
A pak,když z rubu stal se líc,
pochopila jsem,že seš jen další skládačky díl ...
Autor Sana.sorrow, 08.02.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přátelství je víc než láska
pojí je tiché tajemství
čím déle duše naše laská
tím větší cenou povznáší.
Věř starému vlkovi...
všechny lásky mu vzal čas
přátelství ta zůstala
není proč života se bát...:-))

10.02.2007 17:49:00 | Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí