Chtěl bych

Chtěl bych

Anotace: -

Chtěl bych,abys mi na můj pozdrav vždy odpověděl,
a to,že chodím za tvojí holkou dělal,že ses nedozvěděl,
chtěl bych,aby se drogy v Albertu prodávaly místo pečiva,
někdo by nekupoval,pro jiného naopak parádní svačina,
chtěl bych,aby zkratka HIV byl titul před jménem,
uděloval by se podle zásluh lidem,zasadíce hodně semen,
chtěl bych,aby se věci nazvaly pravými výrazy,
a teď vám děti rozdám minomety,máte nějaké dotazy?
chtěl bych,aby politici ze začátku odevzdali do zástavy majetek,
a teprve po vynikajících výsledcích dostali zpět,nebyl by zmetek,
chtěl bych,aby se ve veřejných jídelnách naučili vařit,
a ženy,co mají své rudé dny,přestaly panikařit,
chtěl bych,aby koncentrační tábory byly v dobrém od slova koncentrovat,
jezdili by tam manažeři,přednášelo se a dalo se tam skvěle doučovat,
chtěl bych,aby existoval na světě jen jeden světový jazyk,
a módní trendy,aby dnes neurčoval kdejaký namachrovaný buzík,
chtěl bych,aby lidi jezdili vlakem a lodí po silnici,
a hroby kopaly pouze za dozoru notáře studovaní fyzici.
Autor D3dl0z3R, 29.02.2016
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jin&Jang, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené dílko

29.02.2016 15:26:15 | Lioness

díky :)

29.02.2016 15:34:53 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí