Střípky & kozí střípek

Střípky & kozí střípek

Anotace: Střípky z komentů - různého data a různých webů

 První
inspirováno „Perseidy“ od PanK.

osamělost je pocit, 
který se klidně 
může dostavit i v davu
nevěšej hlavu
dovolím si tvrdit směle,
že lze pracovat na tom
aby člověku bylo 
samému ze sebou skvěle
a pak se nikdy více
nebude cítit osaměle 

Druhý
inspirováno „Vůně ženy“ od PanK.

a dál snít
sny dam
že ji snídám celou 

Třetí
inspirováno „melancholický mráz“ od J's .. 

můžou tát taje 
a roztát inotaje? 
báseň, ta je 

možno ta Druhá pochopí 
já s nemocným dítkem doma 
už mám mírně ponorku 
div nekvokám na dvorku 

Čtvrtý
inspirováno „Perla“ od detektor

nebyla pro tebe 
najde ji někdo jiný 
a pozvedne ji 
z bláta a špíny

 

Kozí střípek

komentář k zápisku „Laktační psychóza“ od autora Homér

kozí mlíčko
mlíčko z kozla
obě můžou
řešit hlad,
co ti budu 
povídat

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 06.03.2016
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Hannazka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí