ubrusy

ubrusy

ubrusy na stolech zakouřených hospod
vyprávějí cosi matoucího

o strádání druhých
o vylitých pivech
o rozpolcených duších
i nedoceněných hodnot
lidského štěstí

ubrusy hospod plných zamotaných příběhů
vyprávějí sílu samoty
i sjednocené krásy

krásy hořkosti mé raní kávy
krásy kalendářů vysících na zdech
krásy zamořených koutů
i sebeklamných jistot
Autor madness.is.freedom, 09.03.2016
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Móny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"krásy zamořených koutů
i sebeklamných jistot"

zní mi to jako ozvěna co neslábne

10.03.2016 12:50:35 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí